Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Jiangsu Gamma Holdings Co.,Limited

Jiangsu Gamma Holdings Co.,Limited Jiangsu Gamma Holdings Co.,Limited Jiangsu Gamma Holdings Co.,Limited Jiangsu Gamma Holdings Co.,Limited Jiangsu Gamma Holdings Co.,Limited
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες: Τεχνολογία γάμμα
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 4000000-6000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Co. μετοχών γάμμα Jiangsu, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2009, είναι μια γρήγορη ανάπτυξη enterpirse που ενσωμάτωσε την παραγωγή και το μάρκετινγκ των φυτοφαρμάκων, μετά από 13 έτη ανάπτυξης από την Ε&Α και, έχουμε γίνει μια από την κύρια επιχείρηση στην περιοχή μας για τη βιομηχανία άλεσης τροφών .we αφιερώνουμε για να δημιουργήσουμε την αξία για τους πελάτες μας από την αρχή.

 

Έχουμε αναπτύξει τη βάση δύο παραγωγής, ένας από τους στο wuxi και άλλο ένα σε changzhou.from που αρχίζει μέχρι τώρα, παρέχουμε τα με το κλειδί στο χέρι προγράμματα μύλων τροφών συμπεριλαμβανομένων των γραμμών παραγωγής τροφών πουλερικών και aqua. επίσης τα ανταλλακτικά καθώς επίσης και οι auxliary μηχανές όπως το λέβητα ατμού κ.λπ. ήταν ένα από το κύριο πεδίο μας. Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες: 1-200 T/H μονάδες τροφών ζωικού κεφαλαίου και πουλερικών, T/H του 0.5-50 ειδικές υδρόβιες μονάδες τροφών, 1-300 T/H μονάδες τροφών χορτονομής, σύνθετα πλήρη σύνολα λιπάσματος 1-35 T/H και λιπάσματος άρδευσης μονάδων, 0.5-100 T/H ξύλο βιομαζών και γραμμή παραγωγής σβόλων αχύρου και ούτω καθεξής. Παρέχουμε ολόκληρο τον προγραμματισμό εγκαταστάσεων, το σχέδιο, την κατασκευή εξοπλισμού, την ανάθεση εγκαταστάσεων, την προσωπική κατάρτιση και άλλα πλήρη σύνολα one-step υπηρεσίας.

 

Η επιχείρηση υιοθετεί ένα πλήρες σύνολο παγκόσμιας ποιότητας τεχνολογίας CNC της τέμνουσας μηχανής λέιζερ, αυτόματος εξοπλισμός ανατίναξης άμμου σχεδιαγράμματος, αυτόματο δωμάτιο χρωμάτων, μεγάλος κάμπτοντας εξοπλισμός κουράς, CNC τόρνοι, CNC κοπή καλωδίων, CNC punching μηχανή για να εξασφαλίσει την ποιότητα της κατασκευής.

Θετικό ομάδων τεχνολογίας γάμμα επίσης για να αναπτύξουμε την τοπική ομάδα πωλήσεων και την ομάδα εγκαταστάσεων για τα υπερπόντια προγράμματα, έχουμε την ομάδα στη Βόρειος Αφρική και τη Νότια Ασία, Μέση Ανατολή που θα είναι καταλληλότερη για την εκτέλεση προγραμμάτων.

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την επιχείρηση esteemd σας λόγω της εμπιστοσύνης σας και την άριστη υπηρεσία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

 

 

 

 

 

Ιστορία

Το 2009, η βιομηχανία μηχανημάτων τροφών της Κίνας υποβλήθηκε στις γη-τινάζοντας αλλαγές. Επιχειρήσεις επεξεργασίας εξοπλισμού τροφών Liyang, όπου η επιχείρησή μας βρίσκεται, αναπηδημένος επάνω όπως τα μανιτάρια μετά από μια βροχή άνοιξη. Οι μετοχές γάμμα είναι ένας από τα καλύτερα. Από μια μικρή ομάδα και ένα μικρό εργοστάσιο στην αρχή, έχει αυξηθεί σε γνωστά μηχανήματα τροφών και πλήρη μια επιχείρηση εξοπλισμού εφαρμοσμένης μηχανικής στη βιομηχανία. Από το 2012, έχουμε εστιάσει στην υπερπόντια αγορά μηχανημάτων τροφών, στη Βραζιλία στη Νότια Αμερική, Βιετνάμ στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Σαουδική Αραβία στη Μέση Ανατολή και άλλες αγορές διάφορες γνωστή τροφή που τα πλήρη προγράμματα έχουν κατασκευαστεί.

 

Συγχρόνως, η υπερπόντια ομάδα αντιπροσωπειών μας και η ομάδα συνεργασίας αγοράς που συμμετέχει στο μάρκετινγκ και την εγκατάσταση παίρνουν μεγαλύτερες και μεγαλύτερες. Φυσικά, όλοι οι στόχοι μας είναι να επιτευχθούν οι πελάτες και να αφεθούν οι πελάτες να απολαύσουν τον καλύτερους τεχνικούς εξοπλισμό και τις υπηρεσίες

Έχουμε ασκήσει πάντα το στόχο μαζί με τους πελάτες μας. Στο παρελθόν, πολλά μικρά εργοστάσια έχουν γίνει γνωστές επιχειρήσεις στην τοπική βιομηχανία μετά από τα έτη ανάπτυξης. Συγχρόνως, οι μετοχές γάμμα αναπτύσσονται επίσης. Έχουμε καλλιεργήσει τις ώριμες πωλήσεις μας, σχέδιο, Ε&Α και για την ομάδα υπηρεσιών, 12 των πελατών TOP20 στην εγχώρια αγορά έχουν γίνει οι πελάτες μας.

Ελπίζουμε εκείνη η στο μέλλον ανάπτυξη της επιχείρησης, μπορούμε να έχουμε περισσότερους φίλους στη βιομηχανία, να εξυπηρετήσουμε περισσότερους πελάτες, να χτίσουμε περισσότερα προγράμματα τροφών, και να έχουμε τις καλύτερες συνεισφορές στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων!

Υπηρεσία

Υπηρεσία της επιχείρησής μας:

 

1. Υπηρεσία περιοχών:

Μπορούμε να παρέχουμε τον επόπτη εγκαταστάσεων και την πλήρη ομάδα εγκαταστάσεων για τα proejcts από την Κίνα.

 

επίσης μερικές αγορές έχουμε τους τοπικούς συνεργάτες ή τους αναδόχους για την υπηρεσία μηχανών ή την εγκατάσταση & τον επόπτη προγράμματος.

2. Η Επιτροπή & κατάρτιση:

Κανονικά η ομάδα πελατών θα προσχωρήσει στην εγκατάσταση, έτσι μπορούν να καταλάβουν τις μηχανές μας και τη διαδικασία παραγωγής κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της ανάθεσης θα έχουμε την ενιαία κατάρτιση μηχανών και ολόκληρη την παραγωγή διαδικασίας που έως ότου καταλαβαίνουν και γνωστή λειτουργία.

θα κάνουμε τις εκθέσεις για να σιγουρευτούμε ότι οι άνθρωποι εξοικειώνονται με όλες τις μηχανές.

3. Ειδική κατάσταση:

θα έχουμε τη σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη από on-line να κουβεντιάσουμε ή την κλήση vedio.

πολλές μηχανές έχουμε το έτοιμο vedio για την εγκατάσταση ή τον επόπτη συντήρησης

 

4. Το πιο σημαντικό για πολλά προγράμματα, έχουμε την ομάδα τοπικής υπηρεσίας στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

 

επίσης πληρώνουμε τις προσπάθειες να χτίσουμε τους μακροπρόθεσμους συνεργάτες συνεργασίας μας σε άλλη περιοχή.

 

 

 

 

 

Η ομάδα μας

 

Με την ανάπτυξη της επιχείρησης για πολλά χρόνια, έχουμε γίνει ομάδα με ολόκληρη τη διαδικασία των πωλήσεων, του σχεδίου, της υπηρεσίας, της χρηματοδότησης, κ.λπ. Ο ακόλουθος είναι το οργανωτικό πλαίσιο πυρήνων της επιχείρησής μας

 

ΚΙΝΑ Jiangsu Gamma Holdings Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας